Νώντας Συρράκος

Νώντας Συρράκος

Co-founder

linkedin

Ο Νώντας Συρράκος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ολοκληρωμένης επικοινωνίας έχοντας διατελέσει στέλεχος στις σημαντικότερες εταιρείες επικοινωνίας. Τα τελευταία 4 χρόνια διοικεί την one9six εταιρεία ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Η έμφαση που δίνεται στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του ίδιου και της εταιρείας είναι η αξιοποίηση όλων των στρατηγικών και τεχνικών που προσφέρει το σύγχρονο οικοσύστημα ψηφιακής επικοινωνίας με παραδοσιακές και αποτελεσματικές ενέργειες, offline επικοινωνίας και φυσικού networking. Milestones της πενταετούς πορείας είναι η εκπροσώπηση της Ελληνικής αποστολής στο επίπεδο της επικοινωνίας και διασύνδεσης στο Mobile World Congress, τη σημαντικότερη εκδήλωση mobile τεχνολογίας και καινοτομίας παγκοσμίως, η αδιάλειπτη επικοινωνιακή υποστήριξη του συνόλου των δράσεων του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, καθώς επίσης πλήθος δράσεων που συνδέονται με το οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας της Ελλάδας. To Ιnnovathess στην πλήρη του δυναμική, καθώς επίσης η συμμετοχή στην ιδρυτική ομάδα αποτελεί μια ενέργεια ουσιαστικής παρέμβασης στην κατεύθυνση δημιουργίας αποτελεσματικών δομών διασύνδεσης των επαγγελματιών και ενίσχυσης της καινοτομίας σε ένα ευρύτερο πέραν του τοπικού επιπέδου ορίζοντα.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2311112545

Δελτίο νέων

Copyright © 2017. INNOVAThess. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.softweb Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions - All rights reserved
Loading...