Σπύρος Κουρούπης

Σπύρος Κουρούπης

Co-founder

linkedin

Ο Σπύρος Κουρούπης είναι σύμβουλος επικοινωνίας και lobbying. Γεννήθηκε το 1966. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης, πήρε πτυχίο Διεθνών Οικονομικών στην ΑΣΟΕΕ και MSc Ευρωπαϊκών Πολιτικών Σπουδών από το London School of Economics. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Συγκριτικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Σαντιάγκο Χιλής.

Αφού εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για δύο χρόνια στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και για την EPPA Group στις Βρυξέλλες, έγινε διαπιστευμένος λομπίστας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Επικοινωνίας και Έρευνας, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης, και του Συνδέσμου Super Markets  Ελλάδας. Έχει εκλεγεί δύο φορές ως Πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Εκπροσώπων Λιανικού Εμπορίου στην Νέα Υόρκη, έχει χρηματίσει εκπρόσωπος του ελληνικού εμπορίου στο Eurocommerce και έχει υπηρετήσει πολλούς δήμους και υπουργεία ως Ειδικός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Επικοινωνίας. Έχει διευθύνει ένα διεθνές δίκτυο δημοσίων σχέσεων, μια διαφημιστική, μια ελληνική εταιρία επικοινωνίας και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του οικονομικού τηλεοπτικού δικτύου SBC. Ήταν υπεύθυνος της πρώτης ελληνικής επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής αποστολής στο Βιετνάμ, μετά την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων των δύο κρατών. 

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2311112545

Δελτίο νέων

Copyright © 2017. INNOVAThess. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.softweb Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions - All rights reserved
Loading...