Χάρης Δημητρακόπουλος

Χάρης Δημητρακόπουλος

Founder

linkedin

Κατέχει πτυχίο Computer Science with Distributed systems από το Πανεπιστήμιο City, University of London όπου αποφοίτησε με διάκριση και Μεταπτυχιακό (MSc) Logistics Trade and Finance από το Cass Business School. Στην ακαδημαϊκή του πορεία διετέλεσε Student Representative, πρόεδρος του Hellenic Society και πρόεδρος του Chess Community του Πανεπιστημίου City, University of London. Στην δωδεκάχρονη επαγγελματική του καρίερα έχει εργαστεί ως στέλεχος σε επιχειρήσεις με ιδιότητες όπως Project Manager και Sales Executive ενώ παράλληλα συμμετείχε επιχειρηματικά και με την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου σε καινοτόμες εταιρείες. Έχει οργανώσει τις συμμετοχές εταιρειών σε παγκόσμια τεχνολογικά συνέδρια όπως MWC, Web Summit, China Hi-Tech Fair, RISE και Webit. To 2008 ίδρυσε την «κλειστή» ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Exclusive», με μέλη διακεκριμένους επαγγελματίες από διάφορες χώρες. Το Νοέμβριο του 2015 εμπνεύστηκε το INNOVAThess με στόχο να αποτελέσει μια «δεξαμενή συνεργασιών» πρότυπο για τα Ελληνικά και γιατί όχι και παγκόσμια δεδομένα.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2311112545

Δελτίο νέων

Copyright © 2017. INNOVAThess. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.softweb Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions - All rights reserved
Loading...